10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 mei 2024
10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 mei 2024

Gert Verhulst: “Ik had nog maar weinig geheimen”

Gert Verhulst: “Ik had nog maar weinig geheimen”

Foto: VTM

Er zijn de voorbije jaren heel wat opnames gemaakt van de dagelijkse momenten in het leven van de familie van Gert Verhulst. Die beelden wordt allemaal gebruikt voor hun docureeks ‘De Verhulstjes’. Bovendien zijn het mooie herinneringen waar ze later altijd op kunnen terugblikken.

“Maar of ik dat nu zie als een document voor later, dat weet ik nog niet. Het is daar nu te vroeg voor. Maar ik denk wel dat het over 20,30 jaar, en er zijn kleinkinderen, het heel leuk zal zijn om ernaar terug te kijken van kijk, dat hebben je opa en oma en je papa en mama vroeger gedaan”, glimacht Gert in Party.

Ja zeggen tegen een reallifesoap, niet elke BV zou ervoor staan springen. Maar bij de familie Verhulst kwam de vraag op het juiste moment.

“In de coronatijd begonnen wij als familie te vloggen en de reacties daarop waren zo positief en leuk. Vroeger schermde ik alles af, maar door die vlog hadden de mensen heel ons huis al gezien en had ik nog maar weinig geheimen. Dus toen de vraag van de zender kwam, dacht ik: ‘laat ik dat maar gewoon doen.’”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today

* verplicht in te vullen
Entertainment Today