10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 mei 2024
10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 mei 2024

Tim Douwsma: “Daarom gaf ik geen interviews meer”

Er is veel gebeurd

Foto: Entertainment-Today NL

Tijdens de coronaperiode heeft Tim Douwsma enkele uitspraken gedaan waar hij tot op de dag van vandaag nog altijd achter staat, maar waarvan hij nooit had verwacht dat het zo’n grote impact zou hebben op zijn leven.

Hij heeft veel gekke toestanden meegemaakt en heeft veel bagger over zich heen gekregen. Mentaal was dat niet makkelijk.

“Maar voor alle duidelijkheid: ik stel mezelf nooit op als slachtoffer, daar ben ik erg waakzaam voor. Maar het is wel een intense periode geweest. Met mijn meningen en uitspraken in coronatijd heb ik als intentie gehad mijn zorgen te uiten met betrekking tot de medemens”, klinkt het in Party.

Heel wat mensen waren het met de zanger eens, maar er waren nog veel meer mensen die het alles behalve eens waren met de zanger. En dat zal hij geweten hebben.

“Zoveel meningen en media tuimelden over me heen. Het is de reden geweest dat ik lange tijd geen interviews meer heb gegeven. Op persoonlijk vlak zijn er dingen gebeurd, ik wil niet alles noemen en beschrijven, maar die echt veel te ver gingen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today

* verplicht in te vullen
Entertainment Today