7 °C Antwerpen, BE
dinsdag 16 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
dinsdag 16 april 2024

Rachel Hazes: “Dat lijken ze wel te vergeten”

Rachel Hazes: “Dat lijken ze wel te vergeten”

Foto: Brunopress.nl

Op 1 april gaat de brasserie van Rachel Hazes in Torremolinos officieel open. Nee dat is geen grap en dat is wel degelijk het plan van de mediaster. Maar die opening geeft haar wel wat stress.

“Het is wel ongekend hoe men in Spanje voor een ander klaarstaat. De horeca om mij heen zijn allemaal blij dat ik hier gekomen ben in deze zaak. Want hoe je het ook wendt of keert, het trekt toch publiek aan. Mensen willen straks allemaal even wat eten of drinken bij Casa Hazes. Maar als ik vol zit, gaan ze automatisch naar de buren. Dus we versterken elkaar”, zegt Rachel in Party.

Van afgunst of concurrentie is geen sprake. Iedereen is daar erg collegiaal voor elkaar. Iets wat ze in Nederland niet kennen.

Ook bekende collega’s van Rachel lijken de weg te vinden naar Spanje en de brasserie. Sommige gaan zelfs even speciaal naar Spanje om de brasserie te komen bezoeken.

“Maar ze lijken te vergeten dat ik hier gewoon een fulltime job heb, haha. Ik ben gewoon aan het werk, hé. Het is niet zo dat ik er even twee uurtjes tussenuit kan om een wandeling langs de kustlijn te maken. Mensen hebben echt geen idee hoeveel werk hierin zit.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today

* verplicht in te vullen
Entertainment Today