28 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 juli 2024
28 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 juli 2024

Patty Brard: “Patty, je bent gek geworden”

Patty Brard: “Patty, je bent gek geworden”

Foto: SBS6

Het zijn drukke tijden geweest voor Patty Brard. Niet alleen was er de beslissing van het OM rond de aanklacht tegen haar zus, er was ook de dramaserie PATTY op Videoland en de beslissing om te stoppen als gezicht van ‘Shownieuws.’

“Na die serie was het allemaal heel erg veel, daar raakte ik van uit balans. Ik vond het echt veel. Ik zag alle covers op mijn beeldscherm voorbijkomen en alle posters op bushokjes met daarop mijn naam, dat ik dacht: wauw ik kan me niet omdraaien of ik zie mijn eigen naam”, lacht Patty in Story.

Patty werd het bijna zo gewoon dat ze haar naam overal zag opduiken, dat ze het bijna vreemd vond om haar naam niet te zien opduiken in een bushokje op Ibiza.

“Toen zei ik tegen mezelf: ‘Patty, je begint gek te worden. Toen moest ik ook nog avonden bij ‘Shownieuws’ werken en liep mijn contract daar in maart af, waarna ik zei: ‘We gaan dat gewoon niet verlengen’.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today

* verplicht in te vullen
Entertainment Today