27 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 juli 2024
27 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 juli 2024

Monique Smit: “Hij staat elk optreden weer in de rij”

Monique Smit: “Hij staat elk optreden weer in de rij”

Foto: Entertainment-Today.nl

Hoewel Monique Smit vindt dat ze de mooiste job van de wereld heeft, zijn er ook wel wat nadelen verbonden aan de job. Haar optredens als zangeres vinden natuurlijk vaak plaats in het weekend en dan gebeurt hel wel eens dat Monique niet zo vaak thuis is op zondag, bij de kinderen.

“Ik vind dat wel lastig. Daarom mag de oudste, Luca, heel vaak mee. Hij mag dan zelf kiezen of hij in mijn kleedkamer blijft of hij meegaat de zaal in om te dansen. Dat laatste vindt hij helemaal fantastisch”, zegt Smit in Party.

Als Luca toch meegaat naar een optreden, dan toont hij dat hij een echte fan is van zijn mama. Na ieder optreden gaat hij braaf in de rij staat voor een handtekening van zijn mama.

“En als die handtekening er dan af gaat onder de douche, is hij helemaal teleurgesteld. Dan zeg ik: ‘Dan zet mama er toch een nieuwe op?’ Waarop hij dan zegt: ‘Maar nu ben je geen Monique Smit meer!’ Hij ziet mij echt nog als een ander persoon als ik aan het optreden ben. Voor een jongetje van vier is het nog te magisch om te bevatten. Na de show staat hij ook voor me met de woorden: ‘Monique Smit, mag ik een handtekening?’ Schattig hé!”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today

* verplicht in te vullen
Entertainment Today