8 °C Antwerpen, BE
dinsdag 16 april 2024
8 °C Antwerpen, BE
dinsdag 16 april 2024

“Maxime Meiland kan soms hysterisch naar boven rennen”

“Maxime Meiland kan soms hysterisch naar boven rennen”

Copyright: Play4

Jan Dijkgraaf is al jarenlang een huisvriend en vaste biograaf van de familie Meiland. Hij woonde het geding bij dat werd aangespannen tegen Maxime Meiland rond haar verkrachting. Hij heeft nooit een seconde aan haar getwijfeld dat ze de waarheid heeft verteld.

“Ik heb drie keer met haar gesproken over de zaak, net om te kijken of er gaten zaten in haar verhaal. Maar die zaten er gewoon niet in. Haar advocaat Sébas Diekstra is slachtofferadvocaat voor Maxime en hij is een gigantische steun voor haar. Hij staat ook ‘The Voice’-slachtoffers bij”, vertelt hij in Weekend.

Maximes advocaat heeft haar al heel wat dingen uitgelegd waaronder hoe het komt dat 70% van de vrouwen bevriest tijdens een verkrachting. Alles wat zo’n vrouwen hebben meegemaakt, sluit aan bij de verhalen van Maxime.

“Als Leroy, haar man, die echt een zacht ei is, te dicht in haar buurt komt, kan ze soms helemaal hysterisch naar boven rennen, omdat ze in basis bang is geworden voor mannen. Zelfs voor haar eigen man. Volgens Sébas komt dat veel vaker voor bij vrouwen die verkrachting hebben meegemaakt.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today

* verplicht in te vullen
Entertainment Today