28 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 juli 2024
28 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 juli 2024

Marianne Weber: “Ik wist op voorhand dat het niet voor eeuwig was”

Ze hebben geprobeerd

Foto: Peter De Smedt

De grote liefde van Marianne Weber zal altijd Willem blijven. Zij zag hem meteen als de vader van haar kinderen en dat is hij ook geworden. Maar helaas bleef de relatie niet eeuwig duren en dat wist Marianne al van in het begin.

“Hij was een beetje een moeilijke man en een rokkenjager. Maar ik wilde per se twee kinderen van dezelfde man. Of zelfs vier, maar daar was de situatie niet naar. Na tweeënhalf jaar werd Maurice geboren. Ik was de gelukkigste vrouw ter wereld, maar de relatie met Willem liep niet goed”, zegt Marianne in Story.

De twee waren nog altijd verliefd op elkaar, maar kozen er op een bepaald moment toch voor om apart te gaan wonen, en dat terwijl ze nog samen waren.

“Maar uiteindelijk hield dat geen stand. Ik ging zingen, kreeg een ander leven en hij een andere partner. Toch is hij ook daarna nooit meer uit mijn gedachten geweest. Dat komt doordat het een enorme indruk op mij heeft gemaakt dat je in één klap zo verliefd op iemand kunt worden. Dat je ineens zoveel van iemand kunt houden.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today

* verplicht in te vullen
Entertainment Today