28 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 juli 2024
28 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 juli 2024

Lee Towers: “Ik blijf niet bij de pakken zitten”

Lee Towers: “Ik blijf niet bij de pakken zitten”

Foto: Peter De Smedt

Als Lee Towers op het podium verschijnt, dan barst het feest helemaal los. De zanger smijt zich helemaal en doet er alles aan om het publiek een avond te bezorgen die ze niet snel meer zullen vergeten.

De zanger is nog steeds goed bij stem en hij probeert ook fysiek in orde te blijven. Hij heeft getroffen met een sterk lijf als dat van hem. Al kan het ook eens tegenzitten natuurlijk.

“Toen ik mijn heup brak en later ook mijn hand, dan besef je dat dat soort dingen natuurlijk niet bijdragen aan je lichamelijke kracht. En dan kom je ook een tijdje niet aan de sportschool toe. Een tijdlang heeft de focus gelegen op mijn heup en benen. De rest van mijn lijf heb ik in die tijd wat minder getraind”, zegt hij in Party.

Sinds een goed half jaar heeft hij daar verandering in gebracht en is hij ook weer volop de rest van zijn lijf aan het trainen.

“Mijn lijf, schouders, armen, buik. Vooral in het middenrif zit natuurlijk mijn techniek om te kunnen zingen. Ik ben erg gemotiveerd, ik wil heel graag. Ik ben niet iemand die bij de pakken neer gaat zitten.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today

* verplicht in te vullen
Entertainment Today