19 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
19 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Krijgt Gerard Joling versterking van bekende collega’s?

Krijgt Gerard Joling versterking van bekende collega’s?

Foto: Peter De Smedt

Gerard Joling of Gordon, wie doet het beter in de strijd om de kijkcijfers. Dat zal binnenkort hun eigen realityreeks uitwijzen. Wint Gordon, of is het toch Gerard die met de kijkers gaat lopen?

Veel zal ook afhangen van welke collega’s ze weten te overhalen om te verschijnen in de reeks. Ook hier lijkt Gerard aan de winnende hand te zijn. Hij kan op meer sympathie rekenen van zijn vrienden.

Zo zal Patty Brard zeker willen verschijnen in de reeks omdat hij niet alleen haar favoriete Nederlandse artiest is, maar ook omdat Gerard een voorbeeld is qua positiviteit en gezelligheid.

Wie nog meer zou kunnen verschijnen is Hans Klok en Karin Bloemen. Ook zij zijn al jaren goed bevriend met de zanger en kunnen de kijkcijfers ongetwijfeld opkrikken door hun verschijnen.

Maar het lijstje is eindeloos voor Gerard met collega’s die zullen willen opdraven. Al kan Gordon ook op enkele bekende vrienden rekenen. Denk maar aan Patricia Paay en Glennis Grace. Maar of dat genoeg zal zijn, dat zullen de kijkcijfers uitmaken.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today

* verplicht in te vullen
Entertainment Today