19 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
19 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

John de Bever vertelt wat hij heeft gedaan in een bordeel in Utrecht

John de Bever vertelt wat hij heeft gedaan in een bordeel in Utrecht

Foto: Entertainment-Today

Vriendschap is alles voor John de Bever. Eenmaal je een vriend van hem bent, blijf je dat voor altijd. Vriendschap een illusie dat geldt dus niet voor de Nederlandse zanger.

Met enkele van zijn vrienden ging John vroeger ook wel eens naar een bordeel. Exclusief in Weekend vertelt hij hoe het er daar aan toe ging.

“Ik vergeet het nooit meer, het was de Rode Brug in Utrecht. We hadden gevoetbald en twee jongens wilden naar dat bordeel. Ik had een auto, wij erheen, die jongens stapten uit en kwamen na tien minuten alweer terug. ‘Maar jij moet ook John’, zeiden ze. Ik had er helemaal geen zin in, want ik ben homo. Maar ik dacht: ik kan het niet maken om niet te gaan, dus ik naar binnen.”

John was natuurlijk niet van plan om iets te doen, maar ging toch naar binnen. Daar maakte hij enkele afspraken met een meisje dat daar werkte.

“We drinken een blikje cola, verder doen we niks, ik geef jou geld, maar ik blijf drie kwartier binnen zitten. Doe de gordijntjes maar dicht’, zei ik tegen haar. Na een tijdje begonnen de jongens te toeteren en liet ik het meisje de gordijntjes opendoen en haar duim omhoog steken. De jongens vroegen zich af hoe ik zo lang binnen kon zijn. Dus ik zei: ‘As je het goed kunt, mag je langer blijven’. Ik heb hen nooit de waarheid verteld. Die dachten: die kan er wat van.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today

* verplicht in te vullen
Entertainment Today