8 °C Antwerpen, BE
dinsdag 16 april 2024
8 °C Antwerpen, BE
dinsdag 16 april 2024

Jaap Reesema: “De vuiligheid valt reuzegoed mee”

Jaap Reesema: “De vuiligheid valt reuzegoed mee”

Foto: VRT

Kim Kötter en Jaap Reesema hebben het ongelooflijke geluk gehad dat een bevriende makelaar op hun droomhuis is gestoten. Er was veel werk aan, maar Kim en Jaap zijn het zeker: hier willen ze nooit meer weg.

“’s Winters vind ik de vrieskou het leukst, als we vrienden en familie uitnodigen om te komen schaatsen. We regelen dan ook koek-en zopie in de tuin. ’s Zomers schuiven we de minipool open en verzamelt iedereen zich op de veranda. Koken durf ik niet voor zo veel mensen, maar de tafel staat toch vol met lekkers”, zegt Kim in Linda Loves.

Kim en Jaap vonden het erg belangrijk dat in hun huis vooral leuke en comfortabele meubels staan. Wat heb je immers aan een kwellend designstuk als je ook een zetel kan hebben die lekker zit.

“Mijn ouders hebben altijd een meubelzaal gehad en nu runnen mijn neven het. De banken, salontafel, eetset in de keuken, bijzettafeltjes, alles komt er vandaan. Met de champagnebeige bank ben ik bijzonder blij.”

Ouders voeren vaak discussie over welke kleur van bank ze nu net zouden nemen. Zeker wanneer er kinderen zijn.

“Dan twijfelen ze tussen de lichte bank die ze mooi vinden of houden ze de oude lelijke bank, tot de kinderen groot genoeg zijn en niet meer knoeien. Wij kozen voor het eerste en de vuiligheid valt heel goed mee. Er zijn nog geen borden spaghetti omgevallen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today

* verplicht in te vullen
Entertainment Today