28 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 juli 2024
28 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 juli 2024

Het turbulente liefdesleven van Glennis Grace

Het turbulente liefdesleven van Glennis Grace

Foto: VTM

Glennis Grace heeft er, op zijn zachtst uitgedrukt, een interessant liefdesleven opzitten, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Weekend.

Volgens het weekblad zou de laatste serieuze relatie van de zangeres met de destijds 26-jarige Lévy Simon geweest zijn. De zangeres zou zelfs een kind van hem gewild hebben en met de man in kwestie willen verhuizen naar Amsterdam, maar Lévy dacht daar anders over.

“Het was heel onverwacht en naar”, geeft Glennis aan. “Ik ben nog nooit zo slecht gegaan in mijn leven. Voor het eerst brak iemand mijn hart.”

Kort na de breuk stortte de zangeres zich in de armen van producer Boyd, maar ook deze relatie had maar een beperkte houdbaarheidsdatum.

De nieuwste crush van Glennis zou de 28-jarige Levy zijn, de zoon van haar visagiste en vriendin Raquel. Helaas heeft deze al een vriendin. “We kunnen niet samen zijn door omstandigheden, maar ik vind het fijn om te weten dat hij in mijn leven is en dat ik altijd een bijzondere band met hem zal houden. Hij is mijn droomman, maar het is ingewikkeld”, vertelde ze onlangs nog.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today

* verplicht in te vullen
Entertainment Today