7 °C Antwerpen, BE
dinsdag 16 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
dinsdag 16 april 2024

Hans Klok reageert op Matthijs van Nieuwkerk: “Is dit allemaal wel waar?”

Hans Klok reageert op Matthijs van Nieuwkerk: “Is dit allemaal wel waar?”

Foto: VTM

Het lijkt wel alsof er steeds meer en meer verhalen worden onthuld rond de daden van Matthijs van Nieuwkerk. Agressie op de werkvloer, seksueel overschrijdend gedrag, het lijkt zich allemaal aan het lijstje toe te voegen.

Omroep MAX-baas Jan Slagter steunde Matthijs tot nu toe altijd. Maar hij moet toegeven dat hij toch ook geschrokken is van wat er recent allemaal is onthuld over de omroeper.

“Ik geloof wel dat er uiteindelijk toch meer aan de hand was dan mij is verteld. En dat voelt niet lekker. Het maakt me wel een beetje verdrietig ook. En met name dan ook door Matthijs, die echt op de vraag ‘Heb jij fysiek geweld gebruikt?’ gezegd heeft van ‘nee Jan, alleen neus tegen neus’”, vertelt Jan aan Party.

Er zijn naar het schijnt ook heel wat filmpjes opgedoken over Matthijs die de verhalen lijken te bevestigen. Al gelooft niet iedereen in het bestaan van die filmpjes. Denk maar aan Rob Goosens, Tina Nijkamp en Yvonne Coldeweijer.

Geen van hen heeft een van die mogelijke filmpjes al onder ogen gekregen en ondanks de recente onthullingen zijn er gelukkig nog altijd BN’ers die Matthijs door dik en dun blijven steunen. Zo zegt Hans Klok: “Matthijs is zo goed in wat hij doet en of dat nou allemaal waar is dat het zo’n benauwende situatie was op de werkvloer… ik ben er vaak te gast geweest en ik heb daar nooit iets van gemerkt. Ik mis hem ook op tv, dus ik hoop dat hij snel terugkomt.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today

* verplicht in te vullen
Entertainment Today