10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 mei 2024
10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 mei 2024

Chantal Janzen: “Ik zou helemaal niet zonder kunnen”

Ze heeft ze nodig

Foto: William Rutten/ RTL

Als bekend persoon wordt er bijna van je verwacht dat je je hele leven op sociale media gaat delen. Ook Chantal Janzen deelt heel vaak iets uit haar privéleven op Instagram of Facebook.

Maar ze heeft het ook druk met haar job als presentatrice en ze he heeft een uitpuilende agenda. Dat zet haar ertoe aan om af en toe ene pauze in te lassen van sociale media en e-mails.

“Ik log ook steeds vaker uit op social media. Laatste was ik een week vrij en heb ik bewust geen mails en berichten beantwoord en posts geplaats. Ik ben niet gaan scrollen op mijn telefoon, maar was uren buiten en heb veel gewandeld”, citeert Party Chantal in &C.

De presentatrice is erg enthousiast over haar weekje zonder sociale media en e-mails. Het heeft haar hoofd een keertje goed gedaan.

“Ik ben altijd wel gecharmeerd van prikkels en ik zou niet zonder kunnen of willen. Maar het moeten dan wel goede prikkels zijn. Als ze je opslokken, is het niet handig. Je wilt niet continu geconfronteerd worden met prikkels die je verdrietig maken of ontmoedigen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today

* verplicht in te vullen
Entertainment Today