14 °C Antwerpen, BE
vrijdag 20 september 2024
14 °C Antwerpen, BE
vrijdag 20 september 2024

Dan Karaty: “Ik stond daar stokstijf”

Dan Karaty: “Ik stond daar stokstijf”

Foto: VTM

Enkele jaren geleden moest Dan Karaty bekennen dat hij verslaafd was aan alcohol. Dat ging ten koste van zijn gezin en zijn gezondheid. Over die periode heeft hij nu een boek geschreven: ‘If I’m Being Honest’.

Daarin vertelt hij onder andere over het moment waarbij hij met Kylie Minogue op tournee was door Duitsland. We lezen een fragment in Linda.

“Ze nodigde me na een van haar optredens uit voor een feestje. Het gaf me ook de kans om te gaan met andere beroemdheden, agenten en producenten, om te netwerken en relaties op te bouwen. Maar toen ik eenmaal binnen was, voelde ik me zoals gewoonlijk heel ongemakkelijk. Ik stond daar twintig minuten lang stokstijf stil terwijl ik de smalltalk over me heen liet komen.”

Dan vluchtte weg van het feestje richting de tourbus. Daar werd hij later betrapt door een assistent van Kylie terwijl hij met een glas in de hand werd bevredigd door zijn vriendin.

“Wonder boven wonder is daar nooit iemand op teruggekomen. Eigenlijk is het een wonder dat mijn carrière bleef stijgen naar de hoogtepunten die het bereikte. Maar het is ook moeilijk om niet te denken aan wat het nog meer had kunnen zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today

* verplicht in te vullen
Entertainment Today