22 °C Antwerpen, BE
donderdag 19 september 2024
22 °C Antwerpen, BE
donderdag 19 september 2024

Jarige Frans Bauer: “Ik heb geen idee wat hij later gaat doen”

Gelukkige verjaardag, Frans Bauer!

Foto: Dirk Verbocht / Entertainment-Today.nl

Tijdens het einde van het jaar is het altijd dubbel feest ten huize van Frans Bauer. Op 31 december wordt het nieuwe jaar ingezet, maar de dag ervoor is Frans ook jarig. Dubbel feest, maar betekent dat ook dubbel zoveel cadeautjes tussen kerst en oud & nieuw.

“Er is maar één ding wat ik belangrijk vind op mijn verjaardag en dat is een slagroomtaart. Ik kom uit een vrij sober gezin, maar met kerst pakten mijn ouders altijd uit. En ook op mijn verjaardag was dat altijd het geval. Ik kreeg altijd een slagroomtaart. Ook nu ik ouder ben, hoort een slagroomtaart bij mijn verjaardag. Cadeautjes interesseren mij niet”, zegt Frans enthousiast in Party.

Zijn verjaardag viert Frans net als de feestdagen samen met zijn vrouw en kinderen. Hij is erg trots op zijn zonen die één voor één hun weg zoeken in het leven.

“Christiaan is nu 21 en de oudste van al onze kinderen. Hij studeert sociaal recht aan de Universiteit van Leiden. Jan is 20 en volgt een evenementenopleiding in Breda. Frans Jr wil de horeca in en zit op De Rooi Pannen en onze jongste, Lucas, is nog met bezig met havo/wvo. Wat hij uiteindelijk gaat worden, dat is nog een raadsel”, lacht Frans.

Ondanks de vele gezondheidsproblemen binnen het gezin, blijft ook moeder Wies overeind. Zij is 76 maar het gaat nog steeds hartstikke goed met haar. “Ze is nog heel mobiel en woont nog helemaal op zichzelf. Hartstikke mooi is dat. Ik vind dat eigenlijk wel bijzonder. Wij zorgen hier thuis ook heel goed voor haar.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today

* verplicht in te vullen
Entertainment Today