17 °C Antwerpen, BE
donderdag 19 september 2024
17 °C Antwerpen, BE
donderdag 19 september 2024

Geen hoop meer voor Justine Pelmelay?

Geen hoop meer voor Justine Pelmelay?

Foto: Brunopress.nl

Er is al veel geschreven over de relatie van Justine Pelmelay. Zij en haar partner John Blijleven zijn al twee keer uit elkaar geweest, maar toch altijd terug bij elkaar gekomen. Het koppel gaat nu trouwen, ondanks de ongeneeslijke ziekte van John.

De ziekte van John zet spoed achter het huwelijk, want de trouw zou nog dit jaar plaats vinden. “Ik heb ‘ja’ gezegd op zijn aanzoek vorig jaar; Het was geen romantisch aanzoek, maar dat is niet erg. John heeft prostaatkanker met uitzaaiingen naar zijn botten en lymfe. De artsen zeggen dat hij is uitbehandeld”, zegt Justine in Story.

De tijd tussen Justine en John is kostbaar want ze weten niet hoelang John nog te leven heeft. “Ik durf niet te zeggen dat John de liefde van mijn leven is, want dat zei ik over al mijn exen. Maar John en ik zijn ontzettend gelukkig samen. Daarbij weet ik dat hij alles heel goed geregeld wil hebben voor later.”

Ondanks dat de twee gaan trouwen, wonen de twee niet samen en hebben ze daar ook geen plannen voor. “Je wil toch niet je hele hebben en houwen opgeven om bij de ander in te trekken. Want stel dat het niet loopt zoals je hoopt, dan ben je alles kwijt en moet je weer op huizenjacht.”

Het koppel kijkt niet meer terug naar het verleden en wil alleen nog kijken naar de toekomst die hen nog samen rest. “Wat geweest is, is geweest. Daar wil ik verder niet meer naar terug kijken. Het enige dat nu telt, is wat we voor elkaar voelen. En ik ben graag bij John. Hij beseft nu ook echt hoe ziek hij is.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today

* verplicht in te vullen
Entertainment Today