17 °C Antwerpen, BE
donderdag 19 september 2024
17 °C Antwerpen, BE
donderdag 19 september 2024

Onrustwekkend nieuws over Hans Kazan

Onrustwekkend nieuws over Hans Kazan

Foto: Brunopress.nl

Wekenlang lag Hans Kazan in het ziekenhuis met onverklaarbare problemen. Ondertussen hebben ze de oorzaak gevonden en kunnen ze Hans helpen met de nodige medicatie. Toch ligt Hans nu voor een derde keer in het ziekenhuis.

Niemand begrijpt nog waarom Hans geen eten kan verdragen. De dokters en ook zijn vrouw Wendy staan voor een raadsel. Zij wordt overstelpt met mailtjes van mensen die dezelfde klachten hebben gehad als Hans. Wendy vertelt erover in Story.

“Ze herkennen zich in zijn klachten en bij sommigen heeft het wel twee jaar geduurd voordat ze de juiste oorzaak hadden gevonden. Dat stemt niet echt hoopvol, maar wat me nog het meer verbaast is dat er wel meer dan vijftig verschillende ziektebeelden zijn waar deze symptomen kunnen bij horen. Hans kan dus vanalles hebben.”

Maar Wendy en Hans laten de moed niet zaken. “De artsen hebben mij in de afgelopen tijd niet het gevoel gegeven dat het om iets ernstigs als kanker gaat. Ze hebben nu wel voor de zekerheid een uitgebreide CT-scan gemaakt, maar zij denken echt dat ze de oorzaak gaan vinden in zijn medicijngebruik.”

Wendy wordt niet alleen overstelpt door mailtjes van mensen die zich in de situatie herkennen, maar ook van chirurgen uit Nederland. Hans ligt in het ziekenhuis in Marbella en samen met enkele chirurgen uit beide landen wordt er druk gezocht naar een oorzaak. Steeds meer ziektebeelden worden uitgesloten en hopelijk komen ze steeds dichter bij de oorzaak.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today

* verplicht in te vullen
Entertainment Today