22 °C Antwerpen, BE
donderdag 19 september 2024
22 °C Antwerpen, BE
donderdag 19 september 2024

Dochter Nick Schilder maakt kennis met Koningsdag

Dochter Nick Schilder maakt kennis met Koningsdag

Foto: Peter De Smedt

Gisteren was het zover. Het was weer Koningsdag in Nederland. Al jarenlang worden er grote festiviteiten gehouden in Nederland, behalve de afgelopen 2 jaar. Toen werd Koningsdag heel bescheiden gehouden omwille van corona. Dat had tot gevolg dat vele kinderen uit Nederland niet goed weten wat Koningsdag nu precies inhoudt.

Ook de dochter van Nick Schilder niet. Hij post een foto van zijn vrouw en dochter op Instagram. “”Mama, Koningsdag is toch de dag dat iedereen een tompoes eet omdat Koning Alexander jarig is? Dat sowieso, maar verder had ze geen idee wat deze dag normaliter inhoudt/ De afgelopen twee jaar heeft zij natuurlijk niks anders meegekregen dan die inmiddels welbekende oranje tompoes.”

Jackie viel op de feestdag van de ene verbazing in de andere. “Dat er allemaal spulletjes verkocht werden op de vrijmarkt, zag ze niet aankomen. Jackie en zeker ook Nikki en Julian vonden het fantastisch. Dat onze Koning Willem-Alexander heet, dat vertel ik haar nog wel een andere keer. Vind het veel te schattig klinken”, besluit Nick.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today

* verplicht in te vullen
Entertainment Today